Monday, 23 February 2015

#Gong Xi Fa Cai (budakHostelシ)

Assalamualaikum... 
Happy new year, Gong xi fa cai...
Ni dia budak hostel tu.. hehe
23/2 Isnin - still on holiday... haha, esok dah start sekolah.. hurmm, busy dengan homework and extra class.. cuti yang gggrrrr!! Haha, apapun im so happy sebab dapat chat dengan budak hostel sorang ni... budak tahfiz yang gilooo... kikiki, okay, missed him so much... nothing to say,. Actually, family I sudah tahu pasal kami, so tak kesah kalau chat dengan dia pun... btw, family dia pun dah tahu pasal kami... hahaha, how sweet... (perasan) haha... macam macam dia tanya, so jawab je la... apa lagi, aku pun belasah dia dengan soalan +math.... hoho, takde laa... aku pun tanya dia macam macam juga... bla,bla,bla... bosan chat dengan dia... sokmuh buat giloo dia tu... huh! Tapi... sekejap je dapat chat dia.. dia balik hostel daa...dia cakap nanti dia nak call..hahaha, nak tunggu dia call lah... eerr..apa aku mengarut ni? Fine! Aku tengah bosan... so, aku.cerita je la.. siapa nak baca dialu alu kan... tak mahu baca,pi main jauh jauh..shuhh2.. okay.. tu je nak citer... budak hostel ♡シ