Monday, 26 November 2012

tak taw nak wat tajuk ape ?? hehe , juz bace okay!

aSsalamualaikum .... hye2 reader ... miss u all ... how are u ?? i'm feel better there ... wht about u all pnye aktiviti this holiday ??? wht r u doing ?? where r u going ?? n what ? wht ? wht ? ,,, haha .. u all nk tahu aktiviti sye in this holiday ? hhuurrmm ,, juz studying n help my mom do it the homework ... ( washed plate , washed clothes , hanging clothes , and all , all ,all ) , i'm so tired .. huh ! but i juz can do that work , dha tak de aktiviti lain dah ... itu lah work saye cuti2 nie ... studying ?? yup !! memang kene stdyhard cuti2 nie , cuz wht ? cuz i'm the last batch for PMR tahun 2013 .... so , i must be the best !! mama , abah , adeq2 , doakan saye dalam exam yg bkal mnanti ... kwan2 , abg n akq at skola tu ,, hope u all can teach me in all subject that i don't know it ... okay !! insyaallah ,. i will do the best for u all ....  TQ !! suhailah , aliya ,syima ,farah n amirah (M) sebab kowng slalu ajar sye lam subjek AM , MT n SN .. btw , TQ for my lovely sis , kak nurul , kak tirah ,n also my best brother ,nazrul dan ben yang slalu tegur , beri nasihat , ajar n terangkan ape2 yg tak paham at adeq ... tq so much okay !! eemm .. tak pe lah ,, smpai sini jer ... ade work yg perlu sye lakukan ... k salam ... dhhaaa !! ^_^

Friday, 27 July 2012

BeBOcaN CeCaNgAt +_+

~BuLan PePoSeW x de bnde yg boley wat...nop wat aktiviti luar t mule la mengadu penat....nop men catur,mmg da giler2 bosan....nop tgok buah catur un da +_+,pham2 la ye (bebosan cecangat)....so,bulan posew cam nie juz ley on9 jex....p yg pling x ckew time on9,x de kengkawan yang nop chating ngan aque...p its my fault juge,aq mlz nop lyn n mlz nop eply mcg at chating box aque ue when someone mcg me....itu yg mnyebabkan aq tdak dlyan oleh owng len....bhahahaha!!!padan ke muke aque an??sbelum ue,Cersorry cgt coz da lme gegiler x update blog nieyh....bnyak work yg prlu aque wat,sesampaikan aq x de mse nop update cerite at blog nie,ag un aque x de idea la nop citer pe ag....Cercorry cgt yer!!hahaha....u all wat pew bulan peposew nieyh???msty bez2 an u all nyer aktiviti....x la cam aque....blik sekola jew on9...blik skola jew on9,x de kejer len daa~.....huh....pape un aq hope kowang x wat la bnde2 x elok at bulan peposew nieyh yerr......uurrmmm...aque asew smpai cniey jer story aquw.....ingat jangan tinggal posew yew!!(*ag dax lelaki*) yg pompuan jgn upew gnti bile da ponteng ue ye....bhahaha!! k la daA~ u all..... *_*,,,,

Wednesday, 2 May 2012

Oh!!! cHoCoLaTe CaKe....

Ermmmm.....x lame ag birthday aque.....aq nak cgat bnde tuh...tpi cmpai ckung aq x dpt bnde tu....law dpt bnde tu un,asyik2 wane owen,asyik2 blueberry n asyik2??pape jew la....aq nak cgt ad owng len celebrate birthday aq dgn full chocolate cake...aq x nop chocolate cake yg ad wane len sperti ad belang2 hijau ke..ad corak wane-wani ke....i'm juz want full chocolate....hihi....owng len tu,x kire la family ke,pkwe ke n kwan2 ke,jnji aq dpt ape yg aq nak ur....aq dah tgok bnyak jnis chocolate cake kat kdai2....tpi aq x dpat miliki itu....haha....but,i'm very2 hope spaye birthday aque thon nie lbey happy dgn ad nye chocolate cake yg aq mau kan ur...huhu...4 u all,law ad cpe2 yg simpati ngn aque nie....belikanla chocolate cake utk aque...huhu....^_~.....okey la....bubye.....eh???jgn upe hadiah tuk aque au...hahax,x de la guwaw jew.....cuiiiii......



huahuahua.....codapnyorrr!!!!



i love it....haha,juz a picture....

chocolate......my favourite!!!huhu





















Monday, 30 April 2012

Catur???or Chess???haha,same jex due2 tu...^_~

Huahuahua.....tahun nie aq x ley rehat langsung,,law nak cite kan memer bnyak,p x pe la,for u all juge an....p jgn lpe nk like and follow lak au....oukey3....pade 10/4/12 aq ad plawanan catur,,,hahax,tarikh un nk ag tau...hehe,itz oke2,it can be a detail story...btol ark???haha,,,aq terpilih untuk ke Cameron Highland slame 4 ary dri 10/4 hingge 14/4....coz,aq terpilih untk wakil daerah ke plawanan catur.....pde 10/4 ur,aq juz g blatih kt SMK Muadzam Jaya....satu hry dok fokuz kt catur ur....es0knyer,aq dan wakil2 dri skowla len un ad ecspeacially,kak Ain Roslan dri ner ntah...haha,lupe lok...pastu,kak Ain Rozy,kak Ainin Sofia dri Smerkap....kak Zati,kak Zahida from MRSM Muadzam....n rmai ag la....trmasuk dax2 laki....yg aq kenal,Amir Zul Hanif,Syakir n aq lupe dah nme2 downg urr...haha,coeyy...^_^....n senang citer aq sampai cameron dgn nk muntah2 nye,pening nye...huh,gilerr....aq bersyukur gek cbb wlaupun x dpt no,p aq dpt belajar care baru,n aq dpt kalahkan tuan rumah....n aq juz dpt 2.5 mate dari 7 mate....aq seri ngn skowla ner tah...haha...whatever,,,,thon dpan ad ag,aq akn wat yg terbek....oke...^_~...doakan aq au reader.....



juz thinking..thinking..n thinking....huh,poneng2



Wednesday, 7 March 2012

Are You Sad????

hye reader,semenjak due tige hari niyh....aq rase cdeyh cgt....aq rase dri aq dah tak begune kpade kwan2 baik aq tuh,ecspeacially....ella,aliya,syima dan juge farahani....tapi kalo diorang dah tak suke kat aq,wat pe aq nak anggap diorang sbgai best fwendz 4ever dah???bet0l x???huh.....-_-.....diowang skung dah tak layan aq cam biase.....slalu nye diowang slalu ajak aq g rehat same2,study same2 and mcm2 ag lah.....aq mmg tak rase yg dowang tu nak kwan ngn aq....mcm syima,dye mmg x lyan aq cam biase,dye juz rpat ngn ella jex.....aq sdih,cbb aq skung dah x de kwan untuk share secreat,story and more.....aq mlaz la nak crite bnyak2,,,,aq hope cgt2 spaye diowng nak kwan ngn aq blik.....klo x nak un,itz oke,aq x ksah,coz rmai ag kwan2 kat ckowla tuh yg nak kwan ngn aq.....mcm solihin,rafiq,epull,dalilah,mimi and rmai ag lah....hahax.....^_~....okeyh la,smpai sini jex story aq ary niyh.....hope ag skali spaye downg nak balik kwan ngn aq.....huh....doakan aq tau spaye aq dpat blik kwan ngn downg.....ARE YOU SAD????.....eemm u think????huhu.....


~kat ciniyh ad b'berape pic aq ngn diowng~


sweetz moment with my fwendzz ^_~

huahuahua......comeyyyhhh x????cuiii.....:p

best fwendzz???are u sure that??? huh...

                                                                                
                                                   chiehuahua....watch lew video niyh....:)



                                            BEST FWENDZZ FOREVER
      (UMRA,ALIYA,ELLA,SYIMA AND FARAH)












Sunday, 4 March 2012

KeM KePiMpiNaN PeNgAwAs N pSs

Assalamualaikum reader.......baru-baru nie pengawas skolah dan pengawas pusat sumber menyertai kem kepimpinan di tapak perkhemahan makmur dairy agrotourisum.cye un join sekali.....tarikhnyew 24,25 dan 26 februari.EEMM!!,banyak kenangan dan perkare yang best2 kat canew.....bagi saye,aktiviti yang paling best mase kat kem tuh...adalah mase kami berexplorace....mmg sr0nok gilew la,coz, first time dapat berexplorace di kandang kambing,tapi,nasib baik coz,kmpulan sye juz kene kutip rumput....ad satu group tu kan kene susukan anak kambing....huhux...^_^,tpi sronok gek klo dapat susukan baby kambing kan....hehehe....whatever la.....oke,oke,oke....bnyak lagi aktiviti yang kami lakukan,tapi malas nak cerite lebey2....ag satu,kenangan yang saye x boley lupekan adalah,membuat setiap aktiviti bersame kakak-kakak dan abang-abang fasilatator dari politeknik muadzam shah....semue nyew sporting2 belake >_<...hihix....kat group sye tuh ad 2 orang kakak fasi yg comel...name nyew????hahax,kami semue juz pnggil kak ayu n kak faz....mase explorace kak ayu yang bersusah payah menolong kami kupas kelape...berpeluh-peluh...huh,cian3 ^_~....tapi akak ayu tu lah jadi fasi kesayangan group kami....kepade kak faz pulak,dye dah berusahe cari motto group kami....akhir nye,motto group kami yang jadi juare dalam pertandingan (jerit kumpulan)....hahaha....kami semue berterime kasih kepade kak faz dan kami sayang kat dye.....i love u kak faz n kak ayu.....oke la....sampai sini jew la yang boley saya critekan kat u all....nak tau lbey lanjut cari la saye....hahaha :P....oke all....dadha....see u at next story.....^_^


......Nie jew gambo-gambo kenangan mase kat kem........


huhux...cape nie???cape lagi,cyew la....

hahax...duk tgah2 la plok...malu2(with abg gg n abg zul)

ehem3...hehex(abg gg)

x nmpok la plok....atuii....(with abg syahmi)
saye dan abg cik (encem x???)^_^


nie la my beloved sister(kak ayu)^_~

nie la akk faz(owng yg mnjdi kebanggaan kami)

^_~...weeeeee!!!

ha!!nie kak jim,comellkan???

antare akk dan abg fasi yg lain...weeee!!!