Sunday, 17 April 2016

Future againnnn ❇

Assalamualaikum ..
Hello guys ! πŸ˜„πŸ‘‹ hari ini Um punya story morry ..eerrr?? Sekejap ye,hehe.. Tak adalah, Um nak bagitahu bukan nak riak ke apa.. Um dapat matrik ! 😁 Alhamdulillah, Um dapat Kolej Matrikulasi Pahang ,dekat je dengan home Um ..rasa nya dalam satu jam setengah dari home ke matrik tuu.. Actually,masa mohon bulan 10 haritu Um apply KMJ Kolej Matrikulasi Johor for my first choice ..second choice baru KMPh ni, then, memang hope dapat Johor...tup tup 14hb haritu ,check online for kemasukan matrik, kolej terpilih KMPh ...mula mula upset la jugak sebab first choice tak dapat πŸ˜‚, tapi,bila fikir balik walaudimanapun kita berada ,ilmu tetap sama,tak kesah lah kolej mana pun, kalau niat nak menuntut ilmu,nak cari ilmu ,in Shaa Allah dapat.. Right ? Lagi pun Allah yang sudah menetapkan segalanya.. Kita kenalah terima seadanya right? Hhmm.. 😊 so, family pun dah restu ..bukan restu untuk kahwin ke apa ye ,hehe..restu Um sambung belajar, berjihad untuk mendapatkan ilmu .. Semoga Allah permudahkan segalanya,aammminnn 😌 reader pun doa doa lah Um supaya dapat mencapai kejayaan ya πŸ˜ƒ Um pun akan doakan reader supaya hidup dengan bahagia dan sentiasa mendapat keredhaan Allah ta'ala..aminnn.. Jadi, 5/6 nanti Um pergi untuk pendaftaran kemasukan ke matrik dan bermulalah realiti kehidupan Um sebagai hamba di dunia sementara ini,sebagai seorang pelajar, sebagai seorang anak sulung ,dan sebagai seorang pejuang untuk mencapai kejayaan .. In shaa Allah.. Okay lah, itu sahaja entry buat masa ini 😊 hope enjoy ya ! Tq for support and tq kerana setia dengan blog Um ni.. ❤πŸ‘ Assalamualaikum..