Monday, 22 December 2014

DECEMBER 2014

Assalamualaikum..
#throwback 
Last week, baba bawa kami around Johor.. katanya ni je la yang dapat baba spending time with us.. but,that's okay.. janji kami boleh bersama,right? ha? First place kami jalan-jalan kat Tropical Village, Ayer Hitam. Ni pun just nak tunaikan hajat budak kecil ni, kalau tak kami straight je ke JB. haha,akak tengok happy benor adik kat sane ye!.. heehe,banyak betul gambar dia ..≧﹏≦
Lepas budak kecil ni puas berjalan,bergambar bagai.. kami pun otw ke JB.. on the road,kami rasa macam kami ni pelancong pulak,hahaha..sebab apa? Baba tak habis -habis dengan explanation, ha? Kat sini ada kilang kayu terbesar la,reban ayam guna aircond laa,kilang biskut la.. bnyak lagi laaa..haha,smpai kami tertidur dgor explanation baba..tp,um tak tidur..um suka hal2 macam ni..kita dapat ilmu right? Tak la buang masa macam tu je.. eeemmm, tak nak cerita panjang,smpai JB baba bawa kami tengok tambak johor.. walaupun tak dapat menyeberanginya,but one day ..kami akan jejak ke sana jugak.. then, kami pergi menjejaki ways to Legoland.. but, x dapat masuk pun..dah tutup! = ̄ω ̄= ,so,dah puas berjalan..kami pun dah penat, before that,bnyak lagi tempat kami visit.. tapi malas story panjang sangat ..so,kami otw balik Pahang... okay,tu je la yang dapat um story..and around Johor je la destiny um holiday ni.. walau apa pun..kami sekeluarga happy sangat dapat bersama.. シ
#sorry gambar tak dapat nak upload sekarang la,ad problem skit..nanti um upload okay..tunggu je! •﹏•