Monday, 26 November 2012

tak taw nak wat tajuk ape ?? hehe , juz bace okay!

aSsalamualaikum .... hye2 reader ... miss u all ... how are u ?? i'm feel better there ... wht about u all pnye aktiviti this holiday ??? wht r u doing ?? where r u going ?? n what ? wht ? wht ? ,,, haha .. u all nk tahu aktiviti sye in this holiday ? hhuurrmm ,, juz studying n help my mom do it the homework ... ( washed plate , washed clothes , hanging clothes , and all , all ,all ) , i'm so tired .. huh ! but i juz can do that work , dha tak de aktiviti lain dah ... itu lah work saye cuti2 nie ... studying ?? yup !! memang kene stdyhard cuti2 nie , cuz wht ? cuz i'm the last batch for PMR tahun 2013 .... so , i must be the best !! mama , abah , adeq2 , doakan saye dalam exam yg bkal mnanti ... kwan2 , abg n akq at skola tu ,, hope u all can teach me in all subject that i don't know it ... okay !! insyaallah ,. i will do the best for u all ....  TQ !! suhailah , aliya ,syima ,farah n amirah (M) sebab kowng slalu ajar sye lam subjek AM , MT n SN .. btw , TQ for my lovely sis , kak nurul , kak tirah ,n also my best brother ,nazrul dan ben yang slalu tegur , beri nasihat , ajar n terangkan ape2 yg tak paham at adeq ... tq so much okay !! eemm .. tak pe lah ,, smpai sini jer ... ade work yg perlu sye lakukan ... k salam ... dhhaaa !! ^_^