Friday, 17 May 2013

_17 Mei 2013_ =)


Hari ni merupakan hari yang paling gembira buat ku setelah penat menyediakan taman indah untuk  sambutan hari guru 16 mei (semalam), buat performance utk guru2 yang tercinta dan mengemas dewan after that …. Huh !! bertapa ceria nya aku hari ini walupun penat masih belum habis … bukan apa , aku tak sangka budak2 ni ingat akan aku walaupun mereka sibuk pk kan exam , haha .. tu pun after rafiq hebohkan tht event tadi … Btw !! tQ so muchhh !! sabab dah tenangkan hati n happy kan aku hari ni … ^_^ .. tQ for cikgu Julie sebab sudi datang kelas untuk potong kek .. hehe !! eh ?? bukan kek for aku ye … its for teacher’s day lharr … huhu … tQ kat u all dah comot kan muka aku dengan krim kek , n paling best bila u all sumbat mulut aku dengan kek2 tuw … hahaha …kengkwan , ckg Julie, abah sharun, kak ecah , kak nurul , abg ikmal , kak t-rah , adeq azira n my best friend ella tQ bub ingat n wish bufday quote at ‘umra’ ni … btw ., tQ too kat fwend aku hanie, faez(chubby), also cikgu Julie sabab da bagi cute teddy at saye … seriously cute sgt oke !! ^_^ … eemm , aku hope kite dapat happy cam ni lagi yew … tak pe2 , kite fokuz dulu at PMR … pas exam besar uw nnty kite enjoy !! hehehe … oke lhar , THANK YOU SO MUCH … UMRA SAYANG KORANG SANGAT2 … GUDLUCK !! FOR MID-YEAR EXAM OK … buat2 betul2 … UMRA DOAKAN KITE SEMUA DAPAT RESUL YANG CEMERLANG DAN FOR AMIRAH MOHAMAD AKU DOAKAN KAU SELAMAT PERGI DAN BALIK DARI TANAH SUCI … INSYAALLAH !! sampai sini je lha aku dapat cerita .. so, ASSALAMUALAIKUM , DOAKAN KECEMERLANGAN AKU YE !! HEHE …. AMMIIINNNN !! =)

>>> Sweet Moment <<<