Wednesday, 7 March 2012

Are You Sad????

hye reader,semenjak due tige hari niyh....aq rase cdeyh cgt....aq rase dri aq dah tak begune kpade kwan2 baik aq tuh,ecspeacially....ella,aliya,syima dan juge farahani....tapi kalo diorang dah tak suke kat aq,wat pe aq nak anggap diorang sbgai best fwendz 4ever dah???bet0l x???huh.....-_-.....diowang skung dah tak layan aq cam biase.....slalu nye diowang slalu ajak aq g rehat same2,study same2 and mcm2 ag lah.....aq mmg tak rase yg dowang tu nak kwan ngn aq....mcm syima,dye mmg x lyan aq cam biase,dye juz rpat ngn ella jex.....aq sdih,cbb aq skung dah x de kwan untuk share secreat,story and more.....aq mlaz la nak crite bnyak2,,,,aq hope cgt2 spaye diowng nak kwan ngn aq blik.....klo x nak un,itz oke,aq x ksah,coz rmai ag kwan2 kat ckowla tuh yg nak kwan ngn aq.....mcm solihin,rafiq,epull,dalilah,mimi and rmai ag lah....hahax.....^_~....okeyh la,smpai sini jex story aq ary niyh.....hope ag skali spaye downg nak balik kwan ngn aq.....huh....doakan aq tau spaye aq dpat blik kwan ngn downg.....ARE YOU SAD????.....eemm u think????huhu.....


~kat ciniyh ad b'berape pic aq ngn diowng~


sweetz moment with my fwendzz ^_~

huahuahua......comeyyyhhh x????cuiii.....:p

best fwendzz???are u sure that??? huh...

video
                                                                                
                                                   chiehuahua....watch lew video niyh....:)



                                            BEST FWENDZZ FOREVER
      (UMRA,ALIYA,ELLA,SYIMA AND FARAH)












Sunday, 4 March 2012

KeM KePiMpiNaN PeNgAwAs N pSs

Assalamualaikum reader.......baru-baru nie pengawas skolah dan pengawas pusat sumber menyertai kem kepimpinan di tapak perkhemahan makmur dairy agrotourisum.cye un join sekali.....tarikhnyew 24,25 dan 26 februari.EEMM!!,banyak kenangan dan perkare yang best2 kat canew.....bagi saye,aktiviti yang paling best mase kat kem tuh...adalah mase kami berexplorace....mmg sr0nok gilew la,coz, first time dapat berexplorace di kandang kambing,tapi,nasib baik coz,kmpulan sye juz kene kutip rumput....ad satu group tu kan kene susukan anak kambing....huhux...^_^,tpi sronok gek klo dapat susukan baby kambing kan....hehehe....whatever la.....oke,oke,oke....bnyak lagi aktiviti yang kami lakukan,tapi malas nak cerite lebey2....ag satu,kenangan yang saye x boley lupekan adalah,membuat setiap aktiviti bersame kakak-kakak dan abang-abang fasilatator dari politeknik muadzam shah....semue nyew sporting2 belake >_<...hihix....kat group sye tuh ad 2 orang kakak fasi yg comel...name nyew????hahax,kami semue juz pnggil kak ayu n kak faz....mase explorace kak ayu yang bersusah payah menolong kami kupas kelape...berpeluh-peluh...huh,cian3 ^_~....tapi akak ayu tu lah jadi fasi kesayangan group kami....kepade kak faz pulak,dye dah berusahe cari motto group kami....akhir nye,motto group kami yang jadi juare dalam pertandingan (jerit kumpulan)....hahaha....kami semue berterime kasih kepade kak faz dan kami sayang kat dye.....i love u kak faz n kak ayu.....oke la....sampai sini jew la yang boley saya critekan kat u all....nak tau lbey lanjut cari la saye....hahaha :P....oke all....dadha....see u at next story.....^_^


......Nie jew gambo-gambo kenangan mase kat kem........


huhux...cape nie???cape lagi,cyew la....

hahax...duk tgah2 la plok...malu2(with abg gg n abg zul)

ehem3...hehex(abg gg)

x nmpok la plok....atuii....(with abg syahmi)
saye dan abg cik (encem x???)^_^


nie la my beloved sister(kak ayu)^_~

nie la akk faz(owng yg mnjdi kebanggaan kami)

^_~...weeeeee!!!

ha!!nie kak jim,comellkan???

antare akk dan abg fasi yg lain...weeee!!!