Saturday, 31 January 2015

Story Of Student ツ

Assalamualaikum.. hye guys,
Firstly, i want to say sorry sebab hampir sebulan um tak buka blog ni, maklumlah, budak SPM katakan, right? Haha, banyak homework, banyak kerja dan start bulan 2 ni, kelas tambahan pula.. so, i thinks this year i m really busy... sorry okay, by the way, um nak struggle tahun ni.. 10 A um kena target.. so, kena lah dapat 10 A juga right? um tak minta apa apa just nak reader doakan um supaya um dapat capai target tu,. Boleh? thanks so much guys.. insyaAllah,lepas je um exam,  um akan terus update blog ni.. dont worry, um akan story banyak lagi lepas ni.. okay ? Hahaha, um tak sangka dah nak SPM, tup! tup! Nak masuk bulan 2 dah.. lebih kurang 8 bulan lagi um nak hadapi peperiksaan yang menetukan masa depan um. Makin dekat hari, makin gementar, takut kuasai diri um. Tapi, nak buat macam mana lagi, um kena la keep struggle,  and always pray right? Thats okay... i will try my best, even kalau ada rezeki, um nak sambung belajar ke oversea, insyaAllah.. eeemm, thats all actually, pray for me okay, and goodluck for all SPM candidate.  
#loveyouall
#Assalamualaikum
#ALLAHisthenumberONE