Wednesday, 2 December 2015

End Of First War

Assalamualaikum
Huh! Lega rasanya bila dah selesai perjuangan pertama Um, 11 subjek.. haha, tak sangka kot.. walhal sebelum sebelum ni 9 subjek sahaja.. but, tiba tahun Um dan tahun seterusnya, 11 subjek lah jawabnya.. mybe jugak kena tambah 1 lagi subjek..hahaha, takpa takpa..just think positive, untuk kita jugak.. so, im just want to say "IM FREE FROM SPM" HAHAHA...tak sangka Um dah besar, bak kata mama, dah boleh kahwin..what ?haha, no way mama, I want to strive for my bright future.. Um nak capai cita cita Um dulu, nak jadi orang berjaya.. hehe ,sometime..terlintas nak jadi pharmacian..but, mama nak Um jadi cikgu je..senang cuti..hahaha, lawak je! Emm, dah dah, result pun keluar lagi dah berangan macam macam....tapi apa salahnya kan? hopeful impian tu dapat..aammiinnn, hee..guys? Apa halatuju korang lepas ni? eeemm, soalan ni khas untuk kawan kawan lepas spm mcm Um ye... kalau Um, mybe pergi kursus, sbb PLKN tak dapat...huurrmm, sedih..haha, so ?what about you guys ? Eemm, tak apa lah, Um doakan result kita gempak ye.. exapecially kawan kawan Um ..semoga future kita dipermudahkan.. hehe, ok lah..thats all I think.. dhaa..



we are biologist.. ha? Para lelaki semua takut darah..haha
#with cikgu Norizah

This is us.. 5SCIENCE SMK CHANIS
#SPMdone #love you so much guys