Friday, 1 January 2016

First Of 2016

Assalamualaikum..
Hari ni dah first of 2016 kan? Tak sangka,rasanya sekejap sahaja kita lalui 2015..Pelbagai kisah atau cerita yang dapat kita jadikan kenangan selama berada di alam 2015. Suka, duka,pahit,manis,gembira dan sedih. Banyak juga kejadian kjadian yang memberi impak besar kpd kita,dengan kisah MH 370, MH 17 dan sbagainya. Adakah tahun ini akan berulang kembali sejarah tahun lepas? Kita doa yang terbaik sahaja lah,semoga tahun ini lebih baik..In shaa Allah.. So, azam 2015 sudah kita laksanakan,apa pula azam kita pada tahun ini?? Adakah kekal dengan azam lama,atau mulakan azam baru? Semuanya di tangan masing masing,haha..eemm,azam um tahun ni ialah......
★Result SPM nak keluar dah bulan 3 ni,risau lah, Ya Allah.. doakan yang terbaik ya, aminnnn
☆Bermulalah hidup sebenar Um sbgai remaja, pelajar dan seorang anak kepada mama abah.. ♥
★Bermulalah juga perjalanan Um menuju impian dan cita cita akan datang..
Haishhh...semoga segalanya berjalan lancar, dengan izinNya,. aammiiiinnn..azam Um, Um sahajalah yang tahu,haha.. Biarlah rahsiaaa..
Last but not least, I wish you all "Happy New Year" and "Welcome to 2016". I hope this year will be a peaceful and lucky to us. So, that's all.. -Saranghaeyo- シ