Thursday, 27 February 2014

Mission of Bentong ^^

-24>>27/2/2014-
assalamualaikum , annyeong !! um nak story sikit kat sini ..
ping pong tournament kat sekolah cina ape entah , yang pasti dalam area Bentong ..
banyak moment yang um dapat , sedih, excited , happy ... :) 
um dah buat yang terbaik , tapi maybe Allah dah tulis bahawa um tak boleh jadi yang terbaik dalam game ni .. btw, that's okay ,moreover, sampai sekolah cina tu , jadi macam rusa masuk kampung , tercengang !! tahu sebab apa , ? firstly, 80% dari 100% ,pemain cina , where's pemain melayu ? ada tu memang lah ada , maybe it just 20% from 100% ... omg !! gempak gileerr diorang main,. okay !! um highlight sikit >> WAKIL ROMPIN is the best , walaupun kalah , diorang tetap main bersungguh-sungguh , ecspeacially boys ,. (abdullah, hanif, mirul, klip and edward) ,. goodjob friends :) , girls apa kurangnya (aina,ariss and tasya) .. happy jer korang main ... huhu ,.eehheemm ! um dapat kawan baru !! yeayy !! hahaha ,. poyo jerr ! , diorang lah new friends um .. ooppss !! lupa pula , koh jia man , kawan um paling sporting ... budak pekan katanye .. haha,. whatever ! janji , kite kawan ... (wat lek wat peace) kikiki .. ^^ , ha ? tak lupa juga kat adik-adik kite ni , (sofia,adib n eisya).. tak ada diorang sunyi bilik ... huhu , btw, cikgu paling sporting (cikgu dili) ,. peace yo !! and last one, (cikgu zafa, cikgu jusoh n cikgu rosli), thanks dah bawa kami pergi n balik from Bentong tuuu ... ^^ , alright !! that's all ... 
lastly.. um heshtag je lah apa yang patut ... 
#SMK Sulaiman (aspuri)
girls hotel (RM 2000- 1 HARI) , haha fake jerr ... ^^ 
#first time dapat snaping with camera digital (nikon) cikgu rosli 

bye2 Bentong ... mane capital B ?? HAHA, terhalang pulak ^^

sempat lagi snap nyerr ... huhu, ^^