Saturday, 12 March 2016

Future🍀

Assalamualaikum..
Huwaaa! Baru dapat update hari ni, seminggu dua ni busy sangat maklumlah baru dapat result spm kan,kenalah ke cyber cafe untuk mohon U sana sini ,nak sambung belajar lah katakan.. Mesti you all  nak tahu result Um kan ? Haha,biasa biasa aja ,Alhamdulillah, tak kesah lah apa pun yang kita dapat, bersyukurlah,Allah sudah merancang segalanya untuk kita.. 😊 Um pun bersyukur atas segala perancanganNya, sekarang Um nak fokus untuk masa depan pulak,. Bukan masa depan nak kawin bagai, Um nak fikir course apa yang Um nak ceburi, U mana yang Um layak, and kerjaya Um one day, Cita cita ? Dulu nak jadi doktor time zaman sekolah rendah, naik sekolah menengah celaru jadinya,haha.. Kejap kejap usahawan, then doktor ,then pakar farmasi..haha, Aigoo ! Which one ? 😂 hermm, finally,lepas je dapat result ni, Um aim nak jadi pensyarah ,in shaa Allah, doa doa kan yep 😁 so now, Um akan ikut je flow,means Um ke matrik then make a degree di U nanti.. In shaa Allah, Um harap kawan kawan Um kat luar tu pun dapat peroleh kejayaan ,aminnnn.. Um juga harap Um dapat update selalu blog kesayangan ni,. In shaa Allah .. Eemm, I think thats all .. Thansk mana yang setia baca blog Um ni ,nah Um bagi ❤ pada reader !

Rezeki datang dari Allah ,Alhamdulillah.. Congratulation guys 😉👍



Post a Comment