Saturday, 2 May 2015

Chessmate (27-30/4/15)

Assalamualaikum... 
Ha? Um story ni bukan nak tunjuk belagak just want to shared my experience.. eemm, Alhamdulillah, finally um berpeluang ke peringkat negeri for the last year um in secondary school dalam permainan catur.. second time la sebab 3 tahun lepas pun dapat pergi jugak.. haha, ni pun sebab kena ganti orang.. eemm..malas cerita panjang,. MSSP di SMK Sultanah Hajjah Kalsom, Kuantan.. awesome! First time jejak kaki kat skolah kluster tu..haha, sebenarnya Um harap sangat tahun ni dapat naik kebangsaan.. tapi, rezeki hanya setakat ni.. thats okay la.. asal kan ada wakil Rompin yang dapat naik MSSM ..congrate to my dear Ummu Hani and all.. sebab dapat wakil Pahang ke pineng.. goodluck all.. yeah!! Walaupun tak sehebat diorang, Um dapat jugak 2.5 point.. eerr, 1 game draw thats why ad 5 tu..hehe,. Eemm.. banyak jugak kenangan and experience yang um dapat... ecspecially dapat kawan2 baru, dapat belajar taktik catur yang betul...dan banyak lagi laa.. even, um terkejut sebab lawan um bukan calang2 orang.. hebat2 belaka.. haha.. so, tak kesah lah kalau um kalah sebab um bukan hebat sangat pun..  huu, rendah diri sikit... eemm..then, um rasa happy sangat sebab dapat kawan and adik2 yang sporting.. even, boys tak sporting sangat kot.. haha, walhal um yang segan nak tegur menegur ni..  hehe, takpe la.. for the last, um ucapkan tahniah kepada kawan2 yang berjaya ke MSSM bulan 6 ni.. do your best and dont forget to study okay.. exam dah nak dekat... hehe.. thats all シ..wassalam...
Will be sweet moment ♥

Second pic, tu la muka2 yang berjaya ke MSSM
Goodluck シ♥

Post a Comment