Friday, 22 May 2015

17/98 #SUPRISING ♥

Assalamualaikum..
Huh! Sekarang um dalam minggu peperiksaan pertengahan tahun bagi SPM 2015.. tapi, um bukan nak story pasal exam um..um nak throwback sikit,pasal birthday um yang ke??? Hehe, 17 laa, um kan student SPM..haha, nevermind, um tak tahu pun ada suprise, hee.. tup! tup! Masa tengah breakfast dalam pukul 9 pagi.. tiba2 mama bagi suprise, hehe..kek blueberry, so sweet!! thanks mama sebab buat suprise.. pandai mama tempah kek perisa favourite um..huu! Terharu giler sebenarnya.. sebab ni la first time mama buat suprise, sebelum ni um rancang and celebrate sendiri jerr..tapi thats okay, sama je! Tak kesah janji dapat celebrate dengan family.. hee ♥ then,petang tu mama ajak pergi segamat, melantak ayam (Kfc) haha.. sampai UO ,ternampak jersey adidas..hehehe..mata um ⊙﹏⊙ tengok jersey tu.. warna pink hitam, favourite colour jugakkk.. hahahaha, mama tanya "teringin ke ?" Um gelak gelak je laa.. then mama offer, "kalau nak ambik laa,anggap hadiah dari mama"..um, ⊙▽⊙..apa lagi, ambik terus jersey tu.. hhehe,, thanks so much mama!!! Walaupun tak semahal jersey ori .. um tetap suka.. huh ! Tahun ni laa birthday celebrate yang paling seronok.. tqvm  my friends yang wish ,and thanks too kepada yang bagi hadiah.. ♥シ eemm..i think thats all, 17/98 #awesomeness

With ma boy #blueberrycake abaikan muka tah apa2 tu.. focus on the cake..


Post a Comment