Monday, 5 October 2015

three over one シ

Assalamualaikum.. lama nya tak update..huh! Busy tahap perdana menteri.. sorry guys! so now, Um nak story sikit .. raya puasa? haha.. Alhamdulillah, berjalan lancar..  Um dengan family happy, walaupun Um tak dapat beraya sakan tahun ni..haha.. Selamat Hari Raya ehh... 
Then, Hari raya qurban.. Alhamdulillah jugak..sebab Um dapat hasilkan 3 jenis biskut.. rekaan Um sendiri..firstly, biasalah.. tart nenas and strawberry my favourite.. hehe, then, NesChocotum ...nama tu Um yang reka...lawak je..haha, and lastly, curry biscuit.. eerrr? entah lah sedap ke tak...bila rasa, ofcourse rasa kari..haha..tapi,Um sendiri tak suka biskut tu...cheeee..walaupun bnyak homework,but Um still dapat meluangkan masa dengan kawan dan keluarga シ.
THIRD EVENT, sabtu dan ahad (3-4/10/15)- PMSICO- Politeknik Muadzam Shah International Chess Open.. haha, dah lah tak training, tup! Tup! Terus pergi main .. kau rasa apa? Alhamdulillah, sorang wakil chanis dapat top 10 international player.. hebat kann ??? Dear bro, congratulation to you sbb dapat 7th place .. Um ? Alhamdulillah, 7 rounds of game, I've got 4 half ..haha, my dear bro, untung lah 5 round dia menang... for Azizi and Hazim.. congrate juga sebab bermain dengan baik シ.. I proud of us .. for sir sayed our manager and cikgu Aizat our couch ..tq so much sebab bawa kami sampai ke tahap tertinggi ini.. eemm..I think thats all.. #chessisawesome

From left, cikgu Aizat,Sir Sayed, azizi, Um,
Hazim,.Dear bro

#RayaQurban#friends

7th place of top 10 player, awesome

Chanis Chess Player ♥シ

Post a Comment