Thursday, 16 July 2015

Before 1 Syawal シ

Assalamulaikum...
Hye!
Tup ! Tup! Dah habis sebulan kita berpuasa.. cepat betul masa berlalu kan? Um bersyukur sangat sebab dapat kerjakan ibadah puasa dengan baik, tak sakit, tak demam... Alhamdulillah.. so, disebabkan hari ini hari terakhir kita dibulan ramadhan.. walaupun tak sure lagi esok raya ke tak..haha, um nak ucapkan Selamat Hari Raya Maaf Zahir dan Batin, maafkan um kalau ada buat silap, terkasar bahasa.. terupdate benda benda yang buat u all terasa and semua lah... maaf kan um ye!! Kosong-kosong ehh??  Heee.. um harap raya tahun ni adalah raya yang paling bahagia buat u all... ha? tapi, SPM candidate macam um ni jangan galokk sangat raye ni eh?  Raya raya jugak, ilmu jangan lupa... okay, i think that all from um.. SELAMAT HARI RAYA MAAF ZAHIR BATIN  :) 




Post a Comment